Badkamer

Badkamer bij Bruins & Smeijers

Heeft u een nieuwe badkamer nodig? Wij helpen u aan de juiste tegels en prachtig sanitair. We hebben een breed scala aan tegels variërend van houtlook, betonlook, klassieke stijl en moderne tegels. Daarnaast leveren wij sanitair van de laatste trend, door ons gevarieerd netwerk aan leveranciers kunnen wij u altijd bedienen met het mooiste sanitair.

Wij helpen u met uw badkamer van A tot Z. Wij slopen de huidige badkamer (indien nodig), verrichten het loodgieterswerk, zetten de nieuwe tegels en vervolgens installeren het sanitair. Hierdoor hoeft u niets te regelen en zorgen wij dat uw badkamer er weer top uit ziet.

In onze showroom staan badkamer opstellingen die direct een goede indruk geven hoe uw badkamer eruit kan zien. Om u een goede keuze te laten maken hebben wij moderne badkamers, klassieke badkamers en alles daar tussen in, zodat u uw droom badkamer krijgt.

Maak een afspraak bij ons!
Zodat wij alle tijd hebben om u goed te helpen met uw droom badkamer.

Neem contact met ons op

Bruins & Smeijers

Bruins & Smeijers, uw partner bij uw zoektocht naar de perfecte badkamer. Neem gerust contact op om onze showroom te bezoeken en om geïnspireerd te raken!