PVC en Laminaat vloer

Bruins en Smeijers, uw partner voor pvc en laminaat.

In Rijssen hebben wij in onze showroom een apart gedeelte voor ons aanbod PVC en laminaat ingericht. Dit hebben wij gedaan om u een zo goed mogelijke impressie te kunnen geven. Het PVC en laminaat is namelijk zo geplaatst zodat u kunt zien hoe verschillende stroken naast elkaar eruit zien.

Er zijn een aantal verschillen tussen PVC en Laminaat. Allereerst het materiaal. Pvc staat voor 'Polyvinylchloride'. Het is dun en soepel. Het laminaat bestaat uit samengeperste lagen. Alleen de bovenste laag is bedrukt met motief. Indien u vloerverwarming heeft of wilt is het beter om voor een PVC vloer te kiezen, deze laat de warmte beter door.

Vanuit ons tegelzetbedrijf kunnen wij het gehele proces voor u ontzorgen. Het leggen van het PVC en laminaat wordt door onze enthousiaste jongens gedaan. Zij kunnen dit voor u helemaal netjes opleveren, zodat dit zo soepel mogelijk kan verlopen en u kunt genieten van het resultaat.

Maak een afspraak bij ons!
Zodat wij alle tijd hebben om u goed te helpen met uw droom vloer.

Bruins & Smeijers

Bruins & Smeijers, uw partner bij uw zoektocht naar de perfecte PVC of Laminaat vloer. Neem gerust contact op om onze showroom te bezoeken en om geïnspireerd te raken!